Home / Tehnologie / Apple, penalizată de Samsung că a vândut prea puține iPhone-uri

Apple, penalizată de Samsung că a vândut prea puține iPhone-uri

Relația tensionată dintre Apple și Samsung Display este pe cale să devină și mai gravă deoarece vânzările sub așteptări ale iPhone-urilor ar putea da o gaură în bugetul companiei de sute de milioane de dolari

Vânzările sub așteptări ale iPhone-urilor nu afectează doar Apple, ci și pe Samsung. Coreenii par a se fi supărat și ar vrea să penalizeze cu „sute de miliarde de woni” compania americană deoarece Apple nu a cumpărat îndeajuns de multe display-uri OLED.

100 de miliarde de woni este echivalentul a aproximativ 86 de milioane de dolari. Rămâne de vâzut câte sute de miliarde de woni sunt mai exact pentru a ne da seama dacă penalizarea va fi importantă pentru apple sau doar mărunțiș.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *