Home / Tehnologie / Apple, penalizată de Samsung că a vândut prea puține iPhone-uri

Apple, penalizată de Samsung că a vândut prea puține iPhone-uri

Relația tensionată dintre Apple și Samsung Display este pe cale să devină și mai gravă deoarece vânzările sub așteptări ale iPhone-urilor ar putea da o gaură în bugetul companiei de sute de milioane de dolari

Vânzările sub așteptări ale iPhone-urilor nu afectează doar Apple, ci și pe Samsung. Coreenii par a se fi supărat și ar vrea să penalizeze cu „sute de miliarde de woni” compania americană deoarece Apple nu a cumpărat îndeajuns de multe display-uri OLED.

100 de miliarde de woni este echivalentul a aproximativ 86 de milioane de dolari. Rămâne de vâzut câte sute de miliarde de woni sunt mai exact pentru a ne da seama dacă penalizarea va fi importantă pentru apple sau doar mărunțiș.

Please follow and like us:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Xiaomi prezintă noul încărcător Wireless de 30W.

Xiaomi se pregătește să introducă o nouă soluție de încărcare wireless pentru viitoarele sale smartphone-uri. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *