Home / Tehnologie / Brave Browser – mai rapid decat Chrome

Brave Browser – mai rapid decat Chrome

Cand am auzit prima oara despre Brave Browser, am fost foarte sceptic. Exista o multime de browsere care promit sa fie mai rapide, mai bune, mai eficiente. Am avut multe experiente neplacute cu astfel de browsere, dar totusi am incercat sa-i ofer o sansa, ca sa vad totusi daca e ceva de el.

Link de Download Brave : AICI

Ceea ce mi-a iesit rapid in evidenta a fost faptul ca browserul e mult mai mult decat atat, Brave este o intreaga comunitate de oameni care au acelasi scop : sa contribuie la optimizarea navigarii de pe internet.

Principala functie a acestui browser, este aceea de a bloca reclamele de pe internet, deci are un Ad-blocker preconfigurat. Avand o astfel de functie, browserul e din start mult mai rapid ca multi dintre competitori. Acesta are si un counter, care iti arata cat timp ai economisit, in momentul folosirii browser-ului.

Un alt lucru care mi-a placut si imi place la aceasta comunitate, este ca developerii sunt deschisi la inovatii, si pe forum au chiar o sectiune in care utilizatorii pot sugera noi functii, precum si moduri in care se poate imbunatati acest browser.

Personal am folosit mult timp Chrome si Firefox, dar de cateva luni deja de cand folosesc Brave, am si uitat de ele. E bun, eficient, rapid, si o buna metoda de a face niste bani pe internet (despre asta vom vorbi in alt articol/video).

Link de Download Brave : AICI

About Emi

Pasionat de domeniul IT, cu dorinta de a impartasi si altora din cunostinte. Student la Universitatea Politehnica Timisoara, Ingineria Sistemelor si Informatica Aplicata. Administrator al canalului de Youtube Tutoriale Gratuite.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *