Home / Tehnologie / Crează-ți design-urile gratuit cu Crello.

Crează-ți design-urile gratuit cu Crello.

Crello este un serviciu destinat pentru persoanele care nu vor să-și bată capul prea mult cu crearea design-urilor, fie ele un cover pentru Facebook, Youtube sau pur și simplu un logo pentru site-ul dvs. sau pentru pagina de Facebook.

Serviciul e gratuit, dar nu pentru toate template-urile. Template-urile gratuite le poți personaliza fix cum dorești tu, iar la restul îți va apărea jos în colțul din dreapta un mic logo de la Crello, care sincer nu e foarte vizibil.

Dar dacă totuși dorești să nu mai îți apară acel logo, poți achiziționa serviciul cu 9.99$ pe lună sau 7.99$ dacă achiziționați pachetul pe un an întreg.

Eu vă recomand să încercați varianta gratuită, iar dacă vă place puteți să o achiziționați. În plus, mai aveți și 30 de zile de testare gratuită.

Caracteristici Principale:

  • Gratuit pentru toți utilizatorii.
  • Peste 60 de milioane de fotografii, peste 6.000 de șabloane, 29 de formate de proiectare și 10.000+ fotografii și vectori gratuite.
  • Un editor foto integrat.
  • O varietate de efecte foto gratuite și filtre.
  • Suport pentru mai multe formate.
  • Tutoriale complete online.
  • O comunitate deschisă.

Puteți să vă creați un cont utilizând acest link de refferal: https://crello.com/invite/5dfcee3d9fea0cc374f2acb5?utm_medium=referral&utm_source=linkCopy

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Telefoanele Android din Turcia vor fi lansate fara serviciile Google.

Google le-a spus partenerilor săi de afaceri din Turcia că nu le va putea elibera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *