Home / Tehnologie / Cum plătești cu telefonul la Raiffeisen Bank?

Cum plătești cu telefonul la Raiffeisen Bank?

Am ajuns în ziua în care băncile evoluează din ce în ce mai mult din punct de vedere al tehnologiei. După ce BCR a lansat George, Banca Transilvania anunță că va lansa NeoBT, care va fi peste toate aplicațiile de banking din România.

Acum, după ceva timp de așteptare pentru clienții băncii, Raiffeisen lansează aplicația RaiPay, o aplicație cu care poți plătii cu telefonul la orice magazin care are suport de contactless.

Partea mea favorită la această aplicație, este că pot adăuga un card automat, adică trebuie să apropii telefonul de cardul tău Raiffeisen, iar acesta va fi transferat automat în aplicație. Se poate adăuga și automat dacă doriți acest lucru.

Ține însă cont că fiecare card introdus trebuie validat prin introducerea în aplicație a codului SMS pe care-l primești.

Deci, dacă ești client al băncii, recomand să încerci această aplicație, iar dacă nu, atunci poți aștepta ca banca ta să adauge și ea un astfel de serviciu, în caz de nu are deja. Numai bine! 🙂

Aplicația poate fi descărcată de aici!

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *