Home / Tehnologie / Cum poți plătii cu telefonul la BCR?

Cum poți plătii cu telefonul la BCR?

BCR vine și ea până la urmă în rândul băncilor care permit clienţilor să facă plăţi cu telefonul mobil, prin intermediul aplicaţiei George Pay.

George Pay se activează din aplicația George, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play,  și face din telefoanele cu sistem operare Android portofele electronice acceptate în toată lumea.

Pentru activarea George Pay, este nevoie să îţi dai acordul în aplicaţie şi, ulterior, să schimbi modul de plată NFC din Google Pay în George. După aprobarea funcţiei, anunţată printr-un sms, vei putea să plăteşti cu telefonul la orice POS.

Pentru sumele de peste 100 de lei, va trebui să introduci parola sau amprenta.

Gratuit și ușor de folosit, George Pay vine cu funcții care îți protejează și mai mult banii, se adaptează cu ușurință și permite plata cu telefonul atât în România, cât și în străinătate.

Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay, iar acum se bucură de mai mult control asupra cardurilor lor digitale, afirmă BCR.

Citește și:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *