Home / Tehnologie / Cum poți trimite un mesaj pe WhatsApp fără să ai numărul salvat?

Cum poți trimite un mesaj pe WhatsApp fără să ai numărul salvat?

Poate ați dorit să trimiteți un mesaj pe WhatsApp, dar nu ați dorit să salvați numărul de telefon în agendă și nu ați știut cum, dar în acest articol vă voi arăta cum puteți trimite un mesaj WhatsApp către un contact de grup fără a salva numărul.

Mereu când trebuia să trimiteți un mesaj cuiva prima dată, atunci trebuia să adăugați numărul pe lista dvs. de contacte. Dar mai nou, cu funcția Click to Chat pe care o oferă WhatsApp, puteți începe să discutați cu cineva fără să salvați numărul.

Ce este Click To Chat? Este o funcție mai puțin cunoscută, dar o funcție destul de folositoare pe WhatsApp, care vă permite să începeți să discutați cu cineva a cărui număr nu îl aveți salvat.

Această metodă funcționează pe Android, iPhone și WhatsApp Web. Acum, să vedem cum să trimiteți mesajul WhatsApp fără a salva numărul de telefon, folosind funcția.

  • Lansați browserul telefonului (orice browser)
  • Introduceți această adresă web în browser: https://wa.me/phonenumber. Înlocuiți ultima parte cu numărul complet, acela și cu codul de țară și regiune, dar fără semnul „+”. De exemplu, dacă doriți să discutați cu numărul +40722345678, puteți accesa adresa URL: https://wa.me/40722345678.
  • Atingeți tasta Enter de pe tastatură.
  • Pe ecranul dvs. veți vedea o fereastră WhatsApp cu un buton intitulat MESAJ. Atingeți butonul respectiv.
  • Acum, veți fi redirecționat către WhatsApp pentru a trimite mesajul la numărul introdus la pasul 1.

Sper că acest tutorial a fost de folos! Numai bine!

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *