Home / Tehnologie / Cum poți trimite un SMS de pe laptop?

Cum poți trimite un SMS de pe laptop?

Dacă folosești produsele celor de la Apple, ai deja confortul maxim la birou. Acu și Microsoft vine din urmă cu o aplicație pe numele ei, Your Phone, care poate fi descărcată gratuit din Windows Store.

Procesul de împerechere între telefon si PC, durează doar câteva minute, iar după aceea, mereu când vei pornii PC-ul, va porni și aplicația în background. Mereu când vei primii un SMS pe telefon, ți se va afișa și pe PC, iar din notificăriile Windows-ului poți să răspunzi la ele.

Pe viitor Microsoft dorește să poți folosii și aplicațiile de pe telefonul tău direct pe PC, doar un mouse și o tastatură.

Eu, unul folosesc aplicația Your Phone, și tot ce pot spune despre ea, e că îți mărește confortul, deci merită încercată.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *