Home / Tutoriale / Cum să-ți găsești telefonul Android pierdut?

Cum să-ți găsești telefonul Android pierdut?

Dacă smartphone-ul tău a dispărut din senin, nu te panica. Poți să-ți găsești telefonul pe internet, în câteva secunde. Trebuie doar să intri pe android.com/find și să te loghezi cu contul de Google înregistrat pe telefon. Dacă GPS-ul este activat, o să vezi pe hartă un pin cu locația telefonului tău.

Însă, funcția asta destul de convenabilă prezintă și câteva riscuri. Dacă cineva îți accesează contul de Google, atunci îți pot localiza telefonul și implicit pe tine, chiar și dacă îți șterge contul. Aici poți să înveți cum să dezactivezi funcția „Find My Device”.

Dacă crezi că ai șanse mari să-ți pierzi telefonul, poți lăsa un mesaj cu adresa ta de email și un alt număr, ce o să apară pe ecran pentru bunul samaritean care o să-l găsească. Poți găsi funcția asta la

Settings/Device Security/Info și App Shortcut/Owner Info

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

5 SITE-URI DE CARE AI NEVOIE IN 2019

Am intrat de ceva timp in anul 2019 si cu siguranta ca si in acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *