Home / Tehnologie / Daca folosesti Adblock, Youtube iti va inchide contul

Daca folosesti Adblock, Youtube iti va inchide contul

Începând cu 10 Decembrie, nu vei mai putea folosii AdBlock-ul pe Youtube. Un lucru care mie chiar îmi place, nefiind creator de conțiut. Eu unul mi-am achiziționat Youtube Premium, deci am scăpat de reclamele de pe YouTube foarte simplu, și în plus am acces și la YouTube Music, deci nu mai am nevoie nici de Spotify.

În cazul în care folosești Adblock, riști să ți se închidă contul de Youtube. Dar, dacă ești un utilizator obișnuit, nu cred că te va deranja foarte mult chestia această, deoarece îți faci un alt cont în 2 minute.

Despre alte lucruri care se vor schimba la YouTube, te invit să te uiți la videoclipul de mai jos:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

2 comments

  1. daca folosesc brave imi inchide contul? va rog raspunde-ti careva

    • Chiar nu știu nici eu nimic despre asta. Dar totuși cred că se referă la programe de adblocker, nu la un browser care are încorporat în el un adblocker. Oricum, e discutabilă aceasta temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *