Home / Gaming / Discord va avea o temă întunecată Amoled pe Android!

Discord va avea o temă întunecată Amoled pe Android!

Dacă sunteți, sau erați un jucător de jocuri pe PC, vă puteți aminti că ați folosit aplicații precum TeamSpeak, Ventrilo sau Mumble pentru a comunica cu prietenii. În zilele noastre, însă, majoritatea jucătorilor de PC-uri au trecut la Discord.

Discord a început ca un serviciu de chat pentru jucători, dar a crescut semnificativ în popularitate și în rândul utilizatorilor obișnuiți.

Datorită popularității Discord, aplicațiile mobile pentru Android și iOS sunt, de asemenea, destul de populare. Aplicația Android a avut o temă întunecată de ceva timp, dar pentru cei care caută o temă și mai întunecată , veți fi fericiți să știți că versiunea 9.8.2 include în sfârșit o temă întunecată AMOLED.

Ultimele versiuni beta nu sunt încă disponibile pe Google Play Store!

Please follow and like us:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Epic Games Store vine cu reduceri de Black Friday!

Epic Games Store vine cu niște reduceri la jocuri, oferind până la 75 la sută …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *