Home / Tehnologie / Facebook va ascunde în curând numărul de like-uri.

Facebook va ascunde în curând numărul de like-uri.

Facebook ar putea începe curând să ascundă vizualizarea Like-urilor în postările de la News Feed pentru a proteja utilizatorii de invidie și a-i descuraja de auto-cenzură.

Instagram testează deja acest lucru în 7 țări, inclusiv Canada și Brazilia, arătând publicului unei postări doar câteva nume de prieteni reciproci care le-au apreciat în loc de numărul total. Ideea este de a împiedica utilizatorii să se compară distructiv cu ceilalți și, eventual, să se simtă necorespunzători dacă postările lor nu primesc atât de multe like-uri.

De asemenea, ar putea opri utilizatorii să șteargă postările despre care ei cred că nu primesc suficiente like-uri sau nu le împărtășesc în primul rând.

Dacă se decide să meargă înainte cu un test, Facebook ar face acest lucru treptat și ar trage înapoi dacă ar răni semnificativ veniturile din utilizare sau din anunțuri.

Facebook vrea să evite scenarii precum „Uite câte like-uri obțin. Viața mea este șchiopă în comparație cu al ei” sau „de ce împărtășesc dacă nu va primi tot atâtea aprecieri ca postarea ei, iar oamenii vor crede că sunt nepopular”.

Înlăturarea Like-urilor ar putea exercita mai puțină presiune asupra utilizatorilor și le-ar putea încuraja să partajeze mai liber și frecvent.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *