Home / Tehnologie / Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, nicio aplicație nouă publicată pe Play Store nu apare în rezultatele căutării. 

Acesta problemă apărea chiar și atunci când utilizatorii au căutat numele exact al aplicației sau numele aplicației urmate de o scurtă descriere a aplicației. Interesant este că căutarea aplicației cu spații între numele aplicației completate cu underline pare să dea rezultate dorite.

Mulți dezvoltatori au raportat eroarea funcționalității de căutare. De exemplu, dacă utilizatorii au căutat jocul „Farming Simulator 20” folosind numele exact al aplicației ca cuvânt cheie, rezultatele căutării nu au afișat aplicația. Cu toate acestea, folosind cuvântul cheie „Farming_Simulator_20” aplicația apărea chiar în partea de sus. 

Se pare că funcționalitatea este acum în sfârșit remediată. 

A fost făcut și un comentariu oficial, confirmând că problema a fost într-adevăr rezolvată. 

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Telefoanele Android din Turcia vor fi lansate fara serviciile Google.

Google le-a spus partenerilor săi de afaceri din Turcia că nu le va putea elibera …

One comment

  1. Imi place ceea ce pui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *