Home / Tehnologie / Huawei Mate 30 va venii fără serviciile oferite de Google!

Huawei Mate 30 va venii fără serviciile oferite de Google!

Luna trecută, un raport tulburător a susținut că viitoarul Huawei Mate 30 se va lansa fără nicio aplicație sau serviciu oferit de Google, iar astăzi o nouă sursă confirmă acest lucru, adăugând un alt dispozitiv pe lista nefericită.

Conform The Nikkei Asian Review, Huawei nu va putea expedia nici Mate 30 / Mate 30 Pro, nici Mate X cu nicio aplicație și serviciu Google. Asta înseamnă că nu va exista Google Play Store sau Chrome preinstalat, Gmail, YouTube, Maps și așa mai departe.

Pierderea magazinului de aplicații este cu siguranță cea mai mare lovitură, împreună cu suita Google Play Services, de care depind multe aplicații terțe pentru a funcționa corect. Mate 30, Mate 30 Pro și Mate X vor mai rula Android, doar că va fi versiunea open source.

După cum ați putut deduce, toate acestea au legătură cu guvernul SUA care a plasat Huawei pe așa-numita „listă neagră”, care îi împiedică pe companiile americane să facă orice afaceri cu aceasta.

Analiștii estimează că vânzările din afara Chinei ar putea scădea cu 30% sau mai mult. Seria Mate 30 devine oficială pe 19 septembrie, în timp ce Mate X ar putea ieși la vânzare din luna viitoare.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *