Home / Tehnologie / Imaginile care dezvăluie designul viitorului Huawei Mate 30

Imaginile care dezvăluie designul viitorului Huawei Mate 30

Huawei Mate 30 va fi următorul telefon important la chinezilor, iar din ce în ce mai multe informații despre el încep să apară pe internet.

Imagini cu o presupusă husă pentru Huawei Mate 30 a dat peste cap ceea ce știam inițial despre Huawei Mate 30. Conform imaginilor anterioare, viitorul smartphone la chinezilor ar fi avut un sistem de camere foto pe spate aranjat într-un design circular, similar cu cel regăsit pe telefoanele Motorola.

Cu toate acestea, imaginea cu presupusa husă a lui Mate 30 ne arată că smartphone-ul Huawei va avea sistemul de cameră încadrat într-un dreptunghi. Dacă senzorii foto a lui Mate 20 erau aranjați într-un pătrat pe spate, camerele foto de pe Mate 30 ar fi într-un dreptunghi.

Așadar, telefonul chinezilor ar avea patru senzori orientați sub forma literei V și cu blițul poziționat în colțul din stânga sus al ansamblului de cameră. Nu știm încă ce fel de senzori vor fi prezenți pe Mate 30 sau pe Mate 30 Pro.


About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *