Home / Gaming / Microsoft aduce serviciul de subscripţie pentru jocuri Xbox Game Pass şi pe PC

Microsoft aduce serviciul de subscripţie pentru jocuri Xbox Game Pass şi pe PC

Poreclit ”Netflix pentru jocuri video”, serviciul Xbox Game Pass al celor de la Microsoft ajunge, la doi ani după lansarea pe consolele Xbox, şi pe PC.

Xbox Game Pass funcţionează la fel ca orice alt serviciu de subscripţie lunară, oferind membrilor săi acces la peste 100 de jocuri pentru aproximativ zece dolari pe lună. Nu se ştie dacă preţul va rămâne acelaşi şi pentru versiunea pe PC.

Conceptul va rămâne însă neschimbat: abonaţii vor primi acces la o gamă largă de jocuri de la diferiţi dezvoltatori, precum Bethesda sau Sega, şi din diferite genuri (shootere, action-adventure, puzzle etc).

În plus, la fel ca şi până acum, jocurile lansate de Xbox Game Studios vor fi disponibile pe Game Pass în aceeaşi zi în care sunt lansate la nivel global (precum a fost cazul cu State of Decay 2 sau Crackdown 3). 

Abonaţii vor putea beneficia şi de reduceri exclusive, de până la 20%, pentru jocurile disponibile prin intermediul serviciului şi 10% la eventualele DLC-uri ale acestora.

Microsoft va oferi mai multe detalii despre integrarea serviciului său pe PC la conferinţa E3 2019, care va avea loc în perioada 11 – 14 iunie la Los Angeles.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Rayman Legends este gratuit pe Epic Games Store

Cel mai nou joc gratuit de pe Epic Games Store este acum disponibil, Rayman Legends. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *