Home / Tehnologie / Microsoft începe să trimită solicitări de actualizare utilizatoriilor de Windows 7.

Microsoft începe să trimită solicitări de actualizare utilizatoriilor de Windows 7.

Microsoft a lansat penultimul update de securitate pentru Windows 7 pentru luna decembrie, ceea ce înseamnă că sistemul de operare va mai primii exact o actualizare înainte de sfârșitul suportului. După aceea, sistemul de operare va fi considerat nesigur, cu excepția cazului în care plătiți Microsoft pentru Actualizări de securitate extinse (ESU).

Utilizatorii sistemului de operare vor începe să vadă un avertisment pe ecran complet că sistemul de operare nu mai este acceptat și va rămâne pe ecran până când interacționați cu acesta. Acesta va fi inclus pe versiuniile Starter, Home Basic, Home Premium, Professional și Ultimate.

Deci, dacă nu mai doriți să vedeți notificarea, care apare pe tot ecranul, vă recomand să treceți pe windows 10, care oricum deja e mai bun decât vechiul, dar popularul, windows 7.

Mai multe detalii despre acest articol, puteți să citiți pe site-ul Microsoft!

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *