Home / Gaming / Microsoft lansează gratuit jocul Forza Street pentru Windows 10

Microsoft lansează gratuit jocul Forza Street pentru Windows 10

Microsoft au publicat astăzi Forza Street, un joc gratuit pentru PC-uri. Forza Street este gratuită si disponibilă pentru Windows 10 de la Microsoft Store, iar gigantul software intenționează să introducă curând jocul pe dispozitive iOS / Android.

Baietii de la Microsoft, au creat jocul pentru a fi jucat oriunde și oricând, cu scopul de a încânta pe oricine care iubește mașinile.

Jocul vine cu controale raționalizate care se concentrează pe elemente esențiale, cum ar fi boost, gaz și frână. Controalele raționalizate vor ajuta jucătorii să se concentreze asupra sincronizării, pentru a fi mai ușor, ceea ce este util pentru jucătorii care au un dispozitiv touchscreen.

Forza Street permite șoferilor să colecteze și să adune o gamă de mașini pe care le pot folosi pentru a concura împotriva jucătorilor în condiții de curse intense și cinematice.

Forza Street are o cursă rapidă de un minut și un fel de campanie de poveste. Cei care se descurcă bine în curse vor avea acces la lista tot mai mare de mașini și trofee incredibile.

Forza Street pentru PC
Image courtesy: Microsoft

Scopul Forza Street este de a câștiga curse, de a menține o colecție de legendare și de vehicule clasice.

Microsoft promite să mențină jocul și să adauge noi caracteristici pentru a păstra interesul Forza Street. Dimensiunea de joc este în jurul de 4 GB și poate fi descărcat de pe Microsoft Store de aici  gratuit.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Rayman Legends este gratuit pe Epic Games Store

Cel mai nou joc gratuit de pe Epic Games Store este acum disponibil, Rayman Legends. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *