Home / Gaming / Mortal Kombat 11. Primele detalii despre Kombat Pack

Mortal Kombat 11. Primele detalii despre Kombat Pack

Mortal Kombat 11 este unul dintre cele mai bune jocuri de fighting din acest an, acesta excelând cu o poveste ce încheie firul narativ al seriei  și un multiplayer realizat excelent din toate punctele de vedere . Dincolo de layout-ul spectaculos, NetherRealm Studios readuce în prim-plan o serie de personaje din vechile Mortal Kombat alături de noi eroi, în premieră pentru această serie.

NetherRealm Studios a anunțat Kombat Pack, un upgrade ce va adăuga jocului șase noi personaje din vechile titluri Mortal Kombat precum Nightwolf, Sindel și Shang Tsung, alături de mult așteptatul Spawn din cunoscuta serie de benzi desenate DLC.

Studioul a anunțat că alte două personaje misterioase vor fi prezentate în viitorul apropriat. Se preconizează că acestea vor fi Ash, din seria (Ash vs evil dead), și Terminator.

Informațiile au apărut în urma unui leak descoperit în fișierele jocului pentru PC.

Cert este că, alături de cele șase personaj, Kombat Pack va oferi șapte skinuri exclusive ale diferitelor personaje cât și șapte seturi de echipamente.

Jocul Mortal Kombat 11 poate fi cumpărat de aici.

Please follow and like us:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Steam își lansează serviciile separat pe piața din China.

Steam este în drum spre China ca o piață separată creată de Valve și partenerul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *