Home / Tehnologie / Netflix aduce vizionarea filmelor de pe telefon la un alt nivel

Netflix aduce vizionarea filmelor de pe telefon la un alt nivel

În cadrul celui mai recent eveniment intitulat Netflix Hack Day, un grup de ingineri din cadrul companiei au găsit o soluție creativă pentru a-ți amplifica intensitatea experienței de vizionare a filmelor pe mobil.

Cei de la Netflix sunt constienti ca foarte multi utlizatori urmaresc serialele si filmele preferate pe un ecran 5-6 inci. Si peuntru acest lucru un proiect pentru îmbunătățirea experienței de vizionare pe smartphone a fost realizat în cadrul Netflix Hack Day. Acolo, iese la iveală o serie stufoasă de artificii software care îți fac viața mai ușoară, dar prea puține dintre ele sunt implementate în versiunea finală de Netflix pe care o utilizăm cu toții.

Chiar și așa, faptul că niște ingineri au folosit motorul de vibrații al unui mobil pentru a amplifica experiența redării scenelor de acțiune reprezintă o realizare impresionantă. Proiectul este intitulat Project Rumble Pack și, dintr-un punct de vedere, este similar cu ceea ce face un controller de PlayStation când te joci. Pentru a ilustra practic dramatismul unei scene, gamepad-ul începe să-ți tremure mai mult sau mai puțin agresiv.

Nu se știe dacă această funcție va ajunge vreodată la mare masă a utilizatorilor, dar dezvoltarea ei eprezintă un gest drăguț.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *