Home / Tehnologie / Nokia 2.3 va veni cu o durată de viață a bateriei mai lungă.

Nokia 2.3 va veni cu o durată de viață a bateriei mai lungă.

HMD Global și-a anunțat cel mai recent dispozitiv de gamă medie, Nokia 2.3. Este dotat cu o cameră duală care este îmbunătățită de inteligența artificială (AI), are o baterie care va dura două zile și include un ecran HD + de 6,2 inch. 

În mod tipic HMD, dispozitivul va fi livrat cu Android 9, dar va primi actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani, Android 10 fiind pregătit chiar de acum. În ceea ce privește update-urile lunare de securitate, clienții le vor primi timp de trei ani.

HMD pune cu siguranță un accent puternic pe cameră, vine cu o nouă funcție numită Recommended Shot, care va face mai multe imagini de o dată, iar după o va alege automat pe cea mai bună. Alte funcții AI încorporate în aplicația pentru camere foto includ modul Portret și imagini cu lumină scăzută.

HMD a decis să livreze acest dispozitiv cu un buton dedicat Google Assistant. Dacă sunteți un utilizator înrăit al Asistentului Google, atunci butonul acela va fi perfect pentru dvs. În plus, Nokia 2.3 acceptă recunoașterea facială a feței, permițându-vă să deblocați dispozitivul doar privindu-l.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK456

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *