Home / Tehnologie / Samsung a vândut 1 milion de unități Galaxy Fold în întreaga lume

Samsung a vândut 1 milion de unități Galaxy Fold în întreaga lume

În ciuda tuturor problemelor și a unui preț de 2.000 de $, Samsung a reușit să vândă 1 milion de unități Galaxy Fold în întreaga lume.

Compania spune că au lansat Galaxy Fold pe piață pentru a obține un feedback real de la utilizatori prin testarea dispozitivului în cazuri reale, cea ce în laborator ar fi fost imposibil de realizat.

Samsung estimează că în anul 2020 va vinde peste 6 milioane de dispozitive pliabile. Compania va mai lansa un alt telefon pliabil o dată cu lansarea Samsung Galaxy S11.

Galaxy Fold a avut un început nu foarte bun după ce a fost anunțat pentru prima dată la MWC 2019 în februarie. Cu doar câteva zile înainte de lansarea sa oficială în aprilie, s-au descoperit probleme mari cu dispozitivul din cauza pătrunderii prafului și a altor defecte de proiectare. Aceasta a determinat Samsung să anuleze toate precomenzile, și să amâne lansarea.

După câteva luni, compania a lansat dispozitivul, iar acum Galaxy Fold se bucură de un succes meritat.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *