Home / Tehnologie / Samsung spune că a vândut aproape jumătate de milion de unități Galaxy Fold

Samsung spune că a vândut aproape jumătate de milion de unități Galaxy Fold

În timp ce Samsung se pregătește să lanseze cel de al doilea telefon pliabil luna viitoare , CEO-ul diviziei IT & Mobile Communication a companiei a dezvăluit că a vândut aproape jumătate de milion de unități Galaxy Fold în toată lumea de la lansare.

Conform Yonhap, CEO-ul DJ Koh le-a spus reporterilor de la CES 2020 că „cred că am vândut 400.000 până la 500.000 de smartphone-uri Fold”.

Numărul este mai mic, comparat cu ce a declarat în mod eronat Young Sohn la un eveniment din luna trecută, unde a precizat ca Galaxy Fold s-au vândut peste 1 milion de unități Galaxy Fold.

Samsung anunțase telefonul la MWC 2019 în februarie și urma să fie lansată în aprilie. Cu toate acestea, au fost găsite o mulțime de problemele majore cu dispozitivul cu aproximativ o săptămână înainte de lansare, ceea ce a determinat Samsung să întârzie lansarea. Iar telefonul a fost apoi lansat în septembrie.

Samsung lucrează acum la cel de-al doilea dispozitiv pliabil ce este de așteptat să fie anunțat alături de Galaxy S20 la evenimentul Samsung Unpacked luna viitoare.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Telefoanele Android din Turcia vor fi lansate fara serviciile Google.

Google le-a spus partenerilor săi de afaceri din Turcia că nu le va putea elibera …

One comment

  1. Fain articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *