Home / Gaming / Steam își lansează serviciile separat pe piața din China.

Steam își lansează serviciile separat pe piața din China.

Steam este în drum spre China ca o piață separată creată de Valve și partenerul său chinez, Perfect World. Dezvoltatorul și editorul de jocuri video din Shanghai, a declarat că Steam China va fi „aproape în totalitate independentă de Steam”.

Potrivit unui raport al Technode, piața personalizată este denumită oficial „Zhengqi Pingtai”, care tradus este ”Platforma Steam”.

Prin crearea unei versiuni independente a Steam-ului special pentru China, se asigură că Valve va fi în măsură să se conformeze regulilor din ce în ce mai stricte pe care autoritățile de reglementare chineze le-au aplicat jocurilor video, fără a-i deteriora interesele în alte regiuni. Valve a făcut obiectul unei cercetări strânse în trecut din cauza jocurilor violente și explicite din punct de vedere sexual pe care le distribuie pe piață, însă un magazin chinez independent ar trebui să atenueze aceste probleme în viitor.

Potrivit CEO-ului Perfect World Xiao Hong, Steam China va fi „adaptată pentru utilizatorii chinezi”, cu „servere de mare viteză și echipe de operații de înaltă calitate”. Aproximativ 40 de jocuri vor fi lansate inițial pe noua platformă, toate fiind disponibile în prezent pe versiunea internațională a Steam, inclusiv Dota 2 și Dota Underlords.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Rayman Legends este gratuit pe Epic Games Store

Cel mai nou joc gratuit de pe Epic Games Store este acum disponibil, Rayman Legends. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *