Home / Tehnologie / Toate noutățiile despre noul GoPro Hero 8

Toate noutățiile despre noul GoPro Hero 8

Cea mai recentă reproiectare a celei mai vândute camere de acțiune, GoPro Hero a ieșit la suprafață online cu câteva săptămâni înainte de a fi prezentată la următorul eveniment al companiei californiene.

Pe baza celor mai recente știri, aflăm ca ne este dată o gamă nouă de accesorii care se atașează la partea de sus a camerei și aduc o serie de noi funcții. 

Un nou aspect este acela, ca acum pe GoPro Hero 8 se află un LED care vă ajută atunci când filmați în condiții de lumină scăzută. 

O altă știre spune că GoPro Hero 8 are un ecran orientat în față, astfel încât proprietarii camerei pot face filmarea ca un selfie și există și zvonuri despre un microfon extern pentru o calitate audio mai bună.

Dacă totul este adevărat, GoPro pare să dubleze rata maximă de cadre a predecesorului său – până la 60 de cadre pe secundă în Ultra HD și 480 de cadre pe secundă în mișcare lentă în 1080p HD.

Se așteaptă, de asemenea, îmbunătățirea calității obiectivului și a imaginii cu fotografii de 12MP.

Ca și predecesorul său, GoPro Hero 8 va fi rezistent la apă, așa că veți putea să vă scufundați în mare, în piscină, să alergați în ploaie și multe altele, fără teamă să deteriorați hardware-ul.

Ne mai putem aștepta ca comapnia să lanseze și GoPro Max.

Cu mai multe rețele sociale care acceptă acum formatul video la 360 de grade, GoPro s-ar putea bucura de succesul acestei camere. 

Aceste știri despre GoPro nu ar trebuii să le credeți în totalitate, până cand compania nu anunță și ea totul despre camera lor!

Până atunci, iată oferta de la GoPro Hero 7 Black!

Please follow and like us:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Mâine, eMAG își va sărbătorii majoratul și va face cinste cu reduceri de 10.000.000 lei!

Mâine, 03/12/2019 eMAG îndeplinește vârsta de 18 ani și îți face cinste cu reduceri de 10.000.000 lei. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *