Home / Tehnologie / Xiaomi Mi Band 5 este deja în dezvoltare conform Huami

Xiaomi Mi Band 5 este deja în dezvoltare conform Huami

Cum nici durata de lansare dintre Xiaomi Mi Band 3 și Mi Band 4 nu a durat mult, nici durata dintre Mi Band 4 și Mi Band 5-a nu va dura mult.

Huami, producătorul extrem de popular care colaborează cu Xiaomi pentru dezvoltarea lui Mi Band , a confirmat că lucrează deja la Mi Band 5 cu gigantul tehnologic chinez.

Totul a fost dezvăluit în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, ca răspuns la o întrebare cu privire la dacă compania va continua să coopereze cu Xiaomi în viitor și dacă va mai produce Mi Band 5.C

“Realizăm Mi Band 5 cu Xiaomi”, a declarat Wang Huang, fondator, președinte al consiliului și director executiv la Huami.

Într-o întrebare suplimentară cu privire la viitoarea linie de produse a lui Huami, Wang a confirmat că lucrul la următoarea generație Mi Band se întâmplă deja și a vorbit despre o posibilă fereastră de lansare a Mi Band 5.

„Nu avem o perioadă fixă ​​când vom lansa Mi Band 5. Dar aș spune că deja am început să lucrăm la Mi Band 5 cu Xiaomi și nu va dura atât de mult Tocmai ce am lansat Mi Band 4, dar, probabil, spre anul viitor, putem lansa Mi Band 5. “

Dacă dorești să achizioționezi Brățara Mi Band 4 o poți face de la următoarele site-uri:

Please follow and like us:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Cum poți trimite un mesaj pe WhatsApp fără să ai numărul salvat?

Poate ați dorit să trimiteți un mesaj pe WhatsApp, dar nu ați dorit să salvați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *