Home / Tehnologie / Xiaomi Mi Band 5 este deja în dezvoltare conform Huami

Xiaomi Mi Band 5 este deja în dezvoltare conform Huami

Cum nici durata de lansare dintre Xiaomi Mi Band 3 și Mi Band 4 nu a durat mult, nici durata dintre Mi Band 4 și Mi Band 5-a nu va dura mult.

Huami, producătorul extrem de popular care colaborează cu Xiaomi pentru dezvoltarea lui Mi Band , a confirmat că lucrează deja la Mi Band 5 cu gigantul tehnologic chinez.

Totul a fost dezvăluit în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, ca răspuns la o întrebare cu privire la dacă compania va continua să coopereze cu Xiaomi în viitor și dacă va mai produce Mi Band 5.C

“Realizăm Mi Band 5 cu Xiaomi”, a declarat Wang Huang, fondator, președinte al consiliului și director executiv la Huami.

Într-o întrebare suplimentară cu privire la viitoarea linie de produse a lui Huami, Wang a confirmat că lucrul la următoarea generație Mi Band se întâmplă deja și a vorbit despre o posibilă fereastră de lansare a Mi Band 5.

„Nu avem o perioadă fixă ​​când vom lansa Mi Band 5. Dar aș spune că deja am început să lucrăm la Mi Band 5 cu Xiaomi și nu va dura atât de mult Tocmai ce am lansat Mi Band 4, dar, probabil, spre anul viitor, putem lansa Mi Band 5. “

Dacă dorești să achizioționezi Brățara Mi Band 4 o poți face de la următoarele site-uri:

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *