Home / Tehnologie / Xiaomi prezintă noul încărcător Wireless de 30W.

Xiaomi prezintă noul încărcător Wireless de 30W.

Xiaomi se pregătește să introducă o nouă soluție de încărcare wireless pentru viitoarele sale smartphone-uri. Brandul tocmai a făcut un anunț pe pagina lor oficială Weibo, arătând noul Mi Charge Turbo, care va fi dezvăluit pe 9 septembrie.

Potrivit postării, aceasta va fi o soluție de încărcare wireless construită pentru „Era 5G”, astfel că va rămâne probabil o caracteristică exclusivă pentru viitoarele dispozitive 5G ale mărcii. Soluțiile de încărcare actuală cu cablu Xiaomi sunt la 27W și unele dintre telefoanele sale precum Mi9 acceptă viteze de încărcare wireless de până la 20W. Conform speculațiilor, noul Mi Charge Turbo va oferi viteze de 30 W, dar va trebui să așteptăm și să vedem dacă asta se menține.

Un alt zvon recent sugerează că Xiaomi Mi Mix 4 va debuta mai târziu în această lună cu un senzor Samsung de 108 MP, 5G și chipset Snapdragon 855+. În prezent, Mi Mix 4 va deveni oficial pe 24 septembrie, dar a putut să apară la evenimentul din 9 septembrie, alături de noul Mi Charge Turbo.

About Capotescu Klaudiu

Sunt o persoana care mai are încă multe de îndeplinit, gustat, simțit, creat.. La 18 ani mă simt mai viu ca oricând, în contact cu universul și natura umană și într-o relație excelentă cu mine însămi: mă înțeleg, mă accept, mă cunosc și mă iert usor… pentru că eu nu cred că există greșeală, ci un nesfârșit proces de învățare.

Vezi si ...

Google a remediat erorile Play Store care ascundeau aplicațiile noi din rezultatele căutării

La sfârșitul lunii trecute, dezvoltatorii au început semnalarea unei probleme la căutarea aplicațiilor în Play Store. Conform rapoartelor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *